vineri, 9 iulie 2010

Roma, Roma







am petrecut cateva zile la Roma, a fost superb. Roma este un muzeu in aer liber.E un loc unde lumea antica convietuieste cu renasterea pentru a se arunca in baroc. Nu prea mai e loc pentru contemporan, si totusi.
Este un popor cu un talent extraordinar, au o mostenire genetica inclinata spre arta si frumos. Mobilier frumos, decoratiuni interioare, arta vizuala, pantofi si , nu in ultimul rand accesorii, haine, rochii..
Nu mai fusesem la Roma de peste 15 ani. Tocmai am plecat de la Paris, cu vitrinele in minte, dar aici m-am simtit mult mai aproape ca design..e multa lumina, culoare, in tot ce fac.
Si sunt amatori de haine de calitate. Pe via Boldini, aproape de Piata Spaniei, tocmai se deschisese, sambata trecuta sezonul de reduceri. Am fost surprinsa sa vad cozi la intrare ptr Armani, Versace, Prada..
Sunt iubitori de calitate si frumos, care cauta sa-si ofere, in peroada de reduceri , ceva deosebit.
Tavernele, seara, cand caldura se mai linisteste e o placere sa stai la o terasa langa Panteon, sau Fontana di Trevi, sa manaci o " gelata" si sa privesti trecatorii..
sau intr-o piata mai linistita, sa privesti porumbeii, cerul, sa te lasi sa traiesti, sa simti Roma de acum, cu toata istoria, frumusetea si jovialitatea ei..
Multumesc Roma si pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu