marți, 1 iunie 2010

cannes


Multe tinute, gala, parfumuri fine,
Helene Pascali mi-a facut placerea sa-mi poarte tinuta la festivalul de la Cannes, un loc al rafinamentului si elegantei si sa-mi spuna ca a fost foarte admirata,
In plus e o rochie care imi place foarte mult, matase naturala, broderie naturala, ..
o doamna, o poza

4 comentarii:

  1. Intradevar o tinuta superba.Sti? Ma intreb de multe ori din ce te inspiri ca sa creezi asemenea tinute.Sunt convinsa ca esti un om cu un suflet frumos si asta se vede in fiecare creatie de-a ta.Te invidiez pentru ca ai o meserie atat de frumoasa,care iti permite sa-ti asterni gandurile pe materiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar o tinuta superba.De multe ori ma intreb din ce anume te inspiri ca sa creezi asemenea tinute.Te invidiez ca ai o meserie atat de frumoasa,care iti permite sa-ti asterni gandurile pe materiale,dar in acelasi timp admir tot ce iese din mainile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar o tinuta superba.Sti?De multe ori ma intreb ce anume te inspira,de creezi asemenea tinute.Sunt convinsa ca esti un om cu un suflet frumos pentru ca exprimi asta in fiecare tinuta.Te invidiez ca ai o meserie atat de fascinanta,incat sa-ti permita sa-ti asterni gandurile pe materiale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba rochie, ca de altfel toate creatiile dvs.! Oricine ar fi mandru sa poarte o tinuta semnata Elena Perseil. Eu am avut sansa de a participa la prezentarea ep Prive Whiteout toamna - iarna 2010 - 2011, primul eveniment de gen la care am participat si singurul pana in prezent. Pentru mine, a insemnat foarte mult acest lucru, iar colectia efectiv m-a cucerit. Mi-as dori ca numeroase tinute dintre cele prezentate si cele din catalog sa faca parte din garderoba mea, insa deocamdata sunt nevoita sa le admir decat de departe. Pe aceasta cale, tin sa va multumesc inca o data pentru sansa acordata prin concursul lansat de dvs. si ma bucur ca am putut face parte activ din lumea modei fie si pentru o ora. Va admir tare mult pentru talentul de care dati dovada si pentru va v-ati realizat acest vis, cu multa munca, ambitie si talent, dar cred ca si cu foarte multe satisfactii. Va aflati intr-o lume in care, conform celebrei replici din filmul "The Devil Wears Prada", "a million girls would kill for it". Mult succes in continuare! Ramona (Craiova)

    RăspundețiȘtergere